AANBOUW EN VERBOUW

AANBOUW EN VERBOUW

Wilt u een overkapping, een veranda of serre aanbouwen? Of uw woning levensloopbestendig maken en een slaap- en/of badkamer beneden realiseren? Vertel uw wensen aan aannemer Kuno Ammerlaan en hij vertelt u graag alles over de kansen en mogelijkheden. Hij begeleidt uw aan- of verbouwproject van begin tot eind, zodat u één en hetzelfde aanspreekpunt heeft.

Nieuwe dakkapel

Bent u op zoek naar meer ruimte of meer licht in uw huis? Heeft u al eens gedacht aan het plaatsen van een of meer dakkapellen? Een relatief eenvoudige ingreep met een mega groot effect. AM Bouw heeft vele jaren ervaring in het vervangen of plaatsen van dakkapellen. Uiteraard alles afgestemd op uw smaak en in de stijl van het bestaande pand.
AMBouw Margraten maakt ook dakkapellen

Goede prijsafspraken – hoogstaande kwaliteit

Bij AM Bouw weet u op elk moment waar u aan toe bent. Wij maken van tevoren duidelijke afspraken over de prijs, materialen, uitvoering en planning. Wij houden ons aan deze afspraken en u krijgt niet te maken met onvoorziene uitgaven of aanpassingen van het budget tijdens het traject. Daar mag u ons op aanspreken! Onze medewerkers zijn uitstekend opgeleide vakmensen. Zij volgen voortdurend cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied. De eisen die wij stellen aan onze partners en onderaannemers zijn streng. Of dat nu gaat om loodgieters, tegelzetters, schilders, stukadoors of elektriciens; wij houden toezicht op en staan garant voor de kwaliteit van hun werk. Wij werken dan ook uitsluitend samen met bedrijven die voldoen aan onze hoge kwaliteitsstandaard.
  • AM Bouw Margraten
  • Aan de Fremme 22
  • 6269 BE Margraten
  • Postbus 31
  • 6269 ZG Margraten
Openingstijden
Klik hier voor een duidelijk en volledig overzicht van onze openingstijden.
Alle rechten voorbehouden © , AM Bouw Margraten.
Website beheer en onderhoud door LinQxx.